Word Businesscoach!

  • Stap voor stap een eigen bedrijf vanuit huis

  • Ondernemen zonder financieel risico

  • Geen specifieke opleiding vereist

 

 

  • Goed te combineren met baan/studie/gezin

  • Afwisselend werk met veel voldoening

  • Onbegrensde carrière mogelijkheden

 

 

Ben je ondernemend en ambitieus en wil je een succesvolle carrière vanuit huis?

 

Herbalife biedt je de kans om stap voor stap en zonder enig risico een succesvol eigen bedrijf vanuit huis op te bouwen in één van de grootste groeimarkten van deze tijd: gezondheid en fitness.

 
Als businesscoach ga je leren hoe je een eigen team van Herbalife coaches kunt opbouwen. Dit kunnen zowel Voedingscoaches, Fitcoaches, SKIN coaches en natuurlijk ook Generation-H coaches zijn.
 

Wie ken je die graag een paar honderd euro per maand zou willen bijverdienen of toe is aan een nieuwe uitdaging? Promoot de zakelijke mogelijkheid op allerlei manieren en laat mensen zien welke kansen Herbalife voor hen te bieden heeft. Met meer dan 500.000 mensen zonder baan liggen de kansen voor het oprapen. Wanneer mensen starten als coach, komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. Belangrijk is natuurlijk wel dat je ook zelf ervaring hebt als coach van Herbalife, zodat je je team kunt leren wat zij moeten doen om een succesvolle coach te worden. Het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Als businesscoach hoef je geen financieel risico te lopen, omdat je gewoon kunt starten naast je huidige baan. De mogelijkheden zijn onbeperkt en onbegrensd. Herbalife is actief in meer dan 90 landen. Zo kun je vanuit Nederland een internationaal team bouwen en uiteraard ook regelmatig je teams in andere landen bezoeken!
 
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
 

MEER WETEN? VUL HIER HET CONTACTFORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP!