Word Fitcoach!

  • Sportief en interesse in goede voeding?

  • Werk je graag met mensen?

  • Run je eigen Fitclub

 

 

  • Extra inkomen naast je baan/studie/gezin

  • Afwisselend werk met veel voldoening

  • Uitstekende carrière mogelijkheden

 

 

Is sporten en gezond leven je hobby? Verdien dan geld met je hobby of maak er je werk van!

 

Dé trend van dit moment is Health en Fitness en Herbalife biedt sportieve, ondernemende mensen de kans om een goed extra inkomen te verdienen naast hun baan, gezin, studie of om eigen baas te worden als Fitcoach! Als Fitcoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde, actieve levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren.

 
Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan hier de OntbijtCheck
 

Run je eigen Herbalife FitClub

Als Fitcoach combineer je sporten en voedingsadvies in je eigen eigen FitClub! De Herbalife FitClubs komen van oorsprong uit Amerika, maar zijn ook in Nederland inmiddels een groot succes. Een FitClub is heel laagdrempelig omdat het sporten gratis is. Zo bied je mensen de kans om te investeren in goede voeding.
 
Om je eigen FitClub te hebben, hoef je echt geen personal trainer te zijn. Iedereen kan een Herbalife FitClub starten, want de mogelijkheden zijn onbeperkt. Van low-impact work-outs voor alle niveaus zoals een powerwalk, tot pittige bootcamps voor gevorderden. Jij bepaalt zelf je doelgroep(en).
 

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife

Laat iedereen in je FitClub kennismaken met het ideale ontbijt van Herbalife. Het Ontbijtproefpakket is heel laagdrempelig en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing, opbouw spierkracht en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!
 

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Werken als Fitcoach biedt veel voordelen. Allereerst zijn dit natuurlijk de flexibele werktijden en zelfstandigheid en omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt, hoef je niet te investeren en loop je geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.
 

Bouw je eigen team van Fitcoaches

Ken je mensen die net als jij een passie voor sport en voeding hebben? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als Fitcoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!
 
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
 

MEER WETEN? VUL HIER HET CONTACTFORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP!