word SKIN coach!

  • Zelf de beste resultaten behalen met SKIN!

  • Promoot het 7-Day Result Kit van SKIN

  • Je hoeft geen schoonheidsspecialiste te zijn

 

 

  • Aantrekkelijke bijverdienste naast je baan/studie/gezin

  • Goede combinatie met voedingscoach/fitcoach

  • Uitstekende carričre mogelijkheden

 

 

Herbalife SKIN: binnen 7 dagen resultaat!
Wie wil dat nou niet?

 

Uiterlijke verzorging is HOT! Iedereen wil er graag goed uit blijven zien. Ervaar zelf de nieuwe Herbalife SKIN producten en zie binnen 7 dagen resultaat!

 

Als voedingsexpert heeft Herbalife onlangs de unieke SKIN huidverzorgingslijn geďntroduceerd; excellente voeding voor de huid met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten en de beste ingrediënten voor optimale resultaten

 

SKIN producten werken vanuit huis Herbalife

7-Day Herbalife SKIN Result Kit

 

Ervaar eerst zelf het verschil en leer hoe je door het promoten van het 7-Dagen Resultaat SKIN proefpakket een eigen klantenbestand opbouwt. Ook kun je SKIN party’s organiseren, waarin je mensen zelf laat ervaren hoe fijn deze SKIN producten zijn.

 
Als je zelf enthousiast bent over de SKIN producten, hoef je echt geen schoonheidsspecialiste te zijn om ze te promoten.
 
De meeste SKIN coaches zijn ook Voedingscoach, omdat ze weten dat schoonheid ook van binnenuit komt. Door mensen te helpen hun voeding en eetgewoonte te verbeteren en een gezonde leefstijl aan te leren, behaal je de beste resultaten. De mond tot mond reclame doet de rest!
 
Werken met Herbalife SKIN is Fun, Simple and Magical!
 
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
 

MEER WETEN? VUL HIER HET CONTACTFORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP!